Image Map

2. okt. 2012

Miinto / Giveaway - Yessss!

Som så mange andre, så har jeg siddet og søgt efter et specielt stykke tøj, som jeg bare ikke kunne finde på nettet. Jeg fandt derfor for et godt stykke tid siden firmaet, Miinto, som sælger forskelligt tøj fra specialbutikker på nettet. Og jeg lover jer, Miinto har noget for en hver smag, til alle tider og til alle sæsoner. Selv har jeg endnu ikke købt noget derfra, men det er klart noget som jeg bliver nødt til at gøre i fremtiden. Ud over det, så er Miinto jo et forholdsvist nyt brand, opbygget og startet af Konrad Kierklo og Mike Radoor (der faktisk også selv blogger!), som har valgt dette firma som deres livsværk med målet om at gøre det til et enormt internationalt firma. I forvejen er Miinto gået hen og blevet Skandinaviens største firma med en omsætning (sidste år, hæhæ) på 25 millioner kroner! Så nu kan det kun gå fremad i målet om at skabe sammenarbejde med butikker verden over!
Billedet er taget fra Bloggen, TooManyMuffins, og medfølgende indlæg kan findes her. (Det er dog på engelsk!)

Og så til konkurrencen!
 Jeg udlover et gavekort på 200 danske kroner, til en heldig vinder - Let the game begin!

Der kommer til at være nogle "adgangskrav" til konkurrencen, og dem vil jeg derfor gerne lige liste! Forresten skal alle punkter opfyldes!
1) Du skal være fast læser af min blog/ følge den på Bloglovin' (Kun en behøves, men jeg ville elske dig hvis du valgte begge!) - Forresten tror jeg at jeg lige laver en guide til hvordan man tilmelder sig disse, så den kommer lige inden for nærmere tid!
2) Du skal 'Like' min Facebookside (Men okay, hvis du ikke har Facebook går det nok!)
3) Kommenter hvad du ville bruge gavekortet på - fx. ville du bruge det på en super fed ny t-shirt fra Cheap Monday? Det behøver ikke at være noget som koster mindre end 200 kroner ! Bare kom med forslag og ideer!

Selv har jeg lige læst, at det Amerikanske brand, Flying A, har indgået et sammenarbejde med Miinto, og at Miinto derfor nu skal til at sælge dele af deres kommende varer. Jeg er sikker på, at det var det jeg ville bruge gaven på, hvis det var mig der vandt! Alt for fedt mærke! - Men det er jo op til jer!

Jeg vil trække lod torsdag den 1. november, så hold øje her på siden, efter en video med vinderen!

Jeg håber at i vil være med med god engagement, og selvom i måske ikke vinder, så tjek for guds skyld alligevel lige Miinto ud, for de har altså noget af det fedeste tøj inden for branchen!

16 kommentarer :

 1. Deltager i din herre fede giveaway!
  nice blog btw.. ;-)

  - Er fast læser af din blog + på bloglovin
  - Liket din side
  - Ville nok bruge mit gavekort på en neck cuff,
  eller nogle New Balance. (så skal jeg selvfølgelig ligge noget til selv)


  *Krydser fingre for at vinde, da det er en super fed online-webshop, har selv handlet der et par gange nu*

  byceciliang@live.dk

  SvarSlet
 2. Hold fast hvor er jeg glad på dine vegne! De er bare en rigtig smart måde at komme frem i blogger-verdnen på. Rigtig cool GIVEAWAY - det skal du have. Der er noget for enhver smag.

  Jeg ville HELT klart nappe en blond bh fra Forrest and Bob. Min yndling er på tilbud lige nu, haha.

  stephaniey@live.dk

  stephanieanneyoung.blogspot.dk - kram

  SvarSlet
 3. Heeeej Emil!
  troede egentlig allerede jeg var fast læser af din blog, men åbenbart ikke :( MEN det er jeg i hvert fald nu! har forresten også liket din facebookside, nu hvor jeg var igang. og kunne egentlig godt bruge det gavekort, for jeg har hørt om Miinto før og har tit overvejet at købe noget derinde, så et gavekort kunne jo være det, der fik mig til at tage mig sammen til at gøre det, hæ.

  Og synes det er et rimeligt svært spørgsmål, hvad jeg ville bruge gavekortet på, for de har så meget lækkert tøj og alt muligt :( tror godt jeg kunne bruge en ny kjole eller et par flotte sko, for dem har de mange af, åh.

  NU KRYDSER JEG BARE FINGRE

  SvarSlet
 4. Hej Emil.
  Jeg følger selvfølgelig allerede din blog og facebookside ;) Jeg synes,du og din blog er virkelig inspirerende, og det er bla. en af grundene til, at jeg selv startede med at blogge(igen).
  Jeg havde faktisk ikke hørt om miinto.dk inden konkurrencen, men det er en virkelig fed hjemmeside, og jeg har allerede fundet utrolig mange ting derinde, som jeg virkelig godt kunne tænke mig..

  Hvis jeg havde råd, ville jeg helt klart købe denne kjole fra Day: http://www.miinto.dk/p-477987-day-kjole
  Jeg elsker, at den er sort/hvid og har print, og så er den 100% silke(ren luksus)!!
  Ellers kunne jeg virkelig godt tænke mig dette jumpsuit fra OBJECT: http://www.miinto.dk/p-459526-jessica-x-jumpsuit
  Siden jeg købte mit første jumpsuit, har jeg ønsket mig et mere (de er simpelthen så behagelige!)..

  Hav en dejlig dag ;)
  - Emalie (emaliedam.blogspot.com)

  SvarSlet
 5. For lækker giveaway!
  Følger dig og liker allerede din facebook-side! :D

  Puha, de har sindsygt meget lækkert derinde, men tror enten jeg vil se på nogle ankelstøvler eller en stor halskæde :')

  SvarSlet
 6. Lææææks give-away!

  Jeg ville nok se om jeg ikke kunne finde en fin skjorte eller strik til efteråret, da jeg ... VIRKELIG .. gentager lige igen - VIRKELIG mangler noget efterårs/vinter tøj, høhø :-D

  SvarSlet
 7. Hej Emil, jeg følger dig på alt det du har skrevet deroppe!
  Jeg vil sindsyg gerne vinde det gave kort, da jeg mangler en super fin kjole og d ajeg har fødselsdag D. 30 oktober, så spare faktisk op til en super fin kjole! Håber så meget at jeg vinder, krydser fingere for det ihvertfald, Og dejligt at se en dreng gå så meget op i en blog, Bliv ved!

  SvarSlet
 8. Hey Emil. Super fed blog, og kanon fed giveaway!
  - Jeg liker din facebook side, hvilket jeg egentlig har gjort længe nu, hihi.
  - Jeg er fast læser her på din blog, men er blevet fast på bloglovin også.
  - Jeg ved ikke lige hvad jeg ville bruge gavekortet på, jeg står og mangler en masse fede ting, så det skal stå til overvejning, hvad jeg helst ville have, hihi!

  Super fed giveaway, jeg glæder mig til at se hvem vinderen er! :-)

  // www.sophiereimers.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 9. Hej Emil
  Fed give-away, og det tyder godt at du har gjort dig research omkring miinto. Så føler man dit engagement!

  - Følger dig på bloglovin' - du må gerne følge mig også (Rina Irene Bloggen)..
  - Liker din side.
  - Jeg ville vælge en skind- eller pallietnederdel. Det savnes i mit skab, og der er så mange fede på www.miinto.dk !!

  *fingers crossed*

  Rina Irene
  www.rinairene.dk

  SvarSlet
 10. Fed giveaway, Emil!! Du ved, jeg følger dig og har liket din side ;)

  Ved sgu ikke helt, hvad jeg ville bruge det til (uh, så vinder jeg helt sikkert!), men mangler en masse vintertøj til når det bliver sweaterweather, så det ville være lækkert med et gavekort! Haha

  SvarSlet
 11. Vildt fed giveaway.
  Jeg er selvfølgelig fast læser og har også liket din blog på facebook.
  Hvis jeg vinder ... ej, der er så meget at vælge i mellem, men jeg ville ikke klage over en ny strik :-)

  Sej blog! Knus Emilie (mille.dam@hotmail.com)

  SvarSlet
 12. Argh for en lækker giveaway du har Emil!
  Havde kun hørt kort om Miinto før og har aldrig rigtig tjekket det ud,
  men hold da op de har meget lækkert! Jeg er da fast læser, og er nu også på bloglovin... + et like til dig på face! Så tror jeg nok at jeg ville købe en ny nederdel evt. en fra jones+jones :-D
  //Knus Agnes//

  SvarSlet
 13. super giveaway!
  http://www.miinto.dk/p-431673-depeche-cross-over-taske-4585-sort
  den kan jeg bruge....

  SvarSlet
 14. HEEEJ Emilos!!

  Hæld og lykke med at finde vinderen (det er helt klart mig!) ;-)
  Jeg liker og følger dig selvfølgelig overalt hvor du går! din blog er fiiiiiin!!

  Hvis jeg vandt, så ville jeg spendere pengene på en kjole, der er nemlig snart galla på min skole, og jeg må jo hellere tage et eller andet på.. det ville formegentligt blive en af følgende kjoler (tjek dem endlig og sig om jeg er helt galt på den (det sker jo))

  http://www.miinto.dk/p-137002-second-female-flika-dress
  http://www.miinto.dk/p-489548-julie-flot-sort-festkjole

  det skal lige siges, at det kun er rigtig galla for 3.g'erne vi andre skal bare se semi ud..

  Vi seees Emil!
  KÆMPE kram fra mig (Maiken)

  SvarSlet
 15. Hej Emil.
  Gotta say nice give-away!

  Jeg har gjort alt det du sagde! :)

  Hvis jeg gik hen og var så heldig at vinde de 200 kr. ville jeg købe noget fra LUSH som er en kosmetik butik/hjemmeside som er 100% organisk og hjemmelavet! Så jeg er bare smask-forelsket i den butik og jeg ville nok forkæle mig lidt og købe en shampoo og balsam eller noget i den stil :)

  Anyways have a good day!

  SvarSlet
 16. Emil hvis din give-a-w-a-y er udløbet så synes jeg du skal lave en ny, som jeg skal vinde fordi jeg kender dig :D
  fordi jeg vil have en ny skjorte.
  Emil #DVD

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.