Image Map

1. nov. 2012

ASOS Bombers

Her har i lige en Polyvore over nogle af de fedeste, og eneste, bomber jackets på Asos lige nu! Jeg er virkelig vild med dem, og jeg overvejer heftigt at købe en eller flere! Især den floral (den store til de ukendte), eller den med zebrastriberne! Alle har den dejlige pris på 550 DKK, og er heldigvis i "den billige" ende, hvis man ser altså ser på andre bomber jackets.
Efter min mening er de kommet ret godt fra det, så nu venter jeg bare på at den blomstrede bliver mulig at købe igen! 

Jeg har forresten også brugt Ebay for første gang i går! Bruger i Ebay eller Asos meget, og er der noget i kan anbefale?

- Min konkurrence slutter i dag, men jeg trækker altså først i morgen, så chancen er den sidste i får! Her. 
 Asos Bombers
Asos Bombers by emilbraasch on Polyvore
- og ja, Emil her ved godt at det er en ufattelig grim polyvore, men man lærer jo!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.