Image Map

2. nov. 2012

COULD KILL

Helt 100 procent ærligt - ville i ikke også gerne havde en sweater med et eller anden vildt sygt print? Jeg er så vild med dem, og jeg vil i sandhed gøre ALT (og jeg mener stort set alt) for at få fat i dem. De er så syge, at selv om en måge fløj forbi og sked på mig, ville jeg stadig bære dem med stolthed. Hjemmesiden hvorpå de er fundet hedder Sexy-Sweaters, men er faktisk bare en Tumblr, med en dude som laver dem for sjov. Han skriver dog at han er i gang med at lave nogle, og vil sælge ud. En ting er sikkert, og det er at jeg må have fingrene i sådan en sweater. Måske ikke lige nogle af dem han har lavet, men bare en med et 'overall' print.
Jeg ved godt at der lige er kommet en del indlæg omkring tøj på det sidste, og jeg vil sige, at jeg virkelig har bestræbt mig på, ikke at lave sådanne indlæg, for jeg har jo tidligere skrevet at dette ikke er en modeblog... Men altså, hvis det er det som jeg synes er fedt, og at jeg har en masse at dele, så må det jo blive en blanding. I sidste ende vil jeg lige sige, at jeg blogger om alt, og ikke kun én speciel ting! Og dette vil blive bekræftet af de millioner af billeder som jeg kommer til at smide ud i bloggosfæren med mit nye Nikon D3200! 

Vinderen af min konkurrence bliver også først lige fremvist når jeg får tid - bær over! 2 kommentarer :

  1. De er jo vold fede de sweatere! -Et must have.

    Så længe du blogger om så awesome tøj-ting, så er det helt ok. Generelt tommel op, for din herre awesome blog. Jeg beundrer virkelig at du gør det så godt ;-)

    http://someone-already-use-this-username.blogspot.dk/

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.