Image Map

14. nov. 2012

ASOS-skjorter

De her dejlige skjorter kom ind af døren tidligere i dag! Jeg var ret urolig for, om de nåede frem før fredag (Det ved folk der følger min facebookside også...) Men jeg er i hvert fald allerede nu glad for dem, men har dog ikke fået dem prøvet endnu. Så nu er spørgsmålet bare hvilken jeg skal have på fredag! Jeg tror det bliver godt og jeg håber virkelig på et godt modeshow og god stemning!
Jeg laver måske et indlæg, med billeder hvorpå jeg er iført dem, så man lige kan se hvordan de egentlig er! Men det kommer ud i fremtiden, så i må vente.

2 kommentarer :

 1. Iiiih hvor jeg glæder mig til at se dem på. Jeg elsker Asos!
  Knus Frederikke <3
  www.obfashioned.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at hoppe i dem!

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.