Image Map

18. nov. 2012

Justian Kunz - SS13

Jeg tilbragte i går en aften i selskab med en masse interesserede modefolk, som alle var mødt op til et flot modeshow. De var alle kommet for at se Justian Kunz spring/summer kollektion. Jeg blev faktisk rigtig overrasket over showet, for jeg havde forventet at det var noget som ikke ville have fanget den største interesse ved mig. Men det kan jeg love jer for at det gjorde! Det var virkelig en hyggelig atmosfære, og det kom faktisk som en kæmpe overraskelse for mig, men Emilie - hende jeg var af sted med - og jeg var blevet seated på første række. Jeg fik taget omkring 250 billeder, men virkelig mange af dem blev dårlige. Sådan virkelig dårlige... Nå, men det var alligevel en virkelig god aften, og vi fik hygget rigtig meget! Jeg fik også en lille hurtig snak med designeren, Christian Adamsen, som virkelig er en af de personer jeg beundrer! 17 år og designer - sikke en titel på CV'et! Jeg kunne godt tænke mig, at få fingrene i jakken han har på (det er ham der sidder ned på det sidste billede), men det må blive når jeg kommer til penge! Men af tøjet på billederne foroven, var jeg vild med kjole nummer 1 og nummer 4.

5 kommentarer :

 1. Hej Emil! :-)
  Jeg er glad for du synes om showet. Ærgerligt vi ikke nåede at hilse på hinanden, da må blive en anden gang!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt! Og ja! Vi må lige snakke sammen en gang. :-)

   Slet
 2. Den dreng der står op med kameraet og er ved at tage et billed, ved du hvor hans trøje er fra? Den med læder som "arme"?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er Morten Andreasen fra Planetmorten.dk! Tjek endelig hans blog ud.
   Og jeg gætter på at trøjen er fra H&M Divided kollektionen! Jeg synes i hvert fald, at jeg har set noget lignende da jeg kiggede på kollektionen tidligere i år. :-) Håber at det hjalp!

   Slet
 3. Hey Anonym
  Jeg håber du ser min besked, nu når jeg ikke kan kontakte dig nogen steder :-)
  Hans trøje er fra onepiece. Du kan købe den lige her: http://onepiece.com/dk/menn/gensere/max-college-sweater-mid-grey

  KH Joanna Nielsen, projektleder på modeshowet.
  www.theeyeshaveit.dk

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.