Image Map

22. nov. 2012

Aktivitet

Hej, en lille undskyldning herfra... Jeg ved godt at jeg ikke er aktiv længere, men jeg vil også gerne sige, at jeg altså ikke har mistet lysten. Overhovedet! Jeg er kommet i den situation, at min computer er gået lidt i stykker, og at jeg derfor ikke rigtig har mulighed for at opdatere jer om min verden! Jeg venter på at der lige bliver fundet et løsning, men indtil da, så bliver det ret stille. Jeg vil prøve at lave nogle indlæg, men ligesom nu, bliver det via min iPod - og tro mig, man skal være et tålmodigt menneske for at lave et indlæg på dem... Men jeg tror jeg har en kladde til et indlæg ligge de, så den kommer ind (hvis den altså er der). Men ellers kan i heller ikke få billeder, for... Ja... iPod. Håber at det er forståeligt, men i mellemtiden kan i holde øje med min facebookside (kan findes oppe i linjen under headeren).

På snarligt gensyn! (forhåbentligt) og der tages forbehold for stavefejl!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.