Image Map

24. nov. 2012

Århus

Har tilbragt min fredag sammen med de bedste mennesker i verden - efterskolevenner. Der blev som sædvanligt hygget virkelig meget, og jeg er nu rigtig træt. Faktisk var det kun anden gang i mit liv at jeg var i Århus! Lidt spøjst egentligt, for jeg bor kun 1 time og 30 minutter derfra med tog... Og så er det oven i købet billigt med sådan en dagstur - 80 kroner hver vej er jo intet! Det må jeg gøre noget oftere! Butikker er der jo nok af, så jeg benyttede også lige lejligheden til at kigge efter en ny vinterjakke, hvilket jeg også fandt. Har valgt ikke at begive mig ud i det store i år, så da jeg så at en vinterjakke fra H&M var blevet sat ned til 200 kroner (!!!) slog jeg til!  Så er jeg i hvert fald reddet fra vinterens kulde, og skal ikke kun overleve med min sæsonjakke. Det var så mit andet køb denne uge - den anden var en hoodie fra Vans, som jeg købte ved åbningen af den nye 1707-butik i Haderslev.

Der er fortsat ingen billeder, men i kan følge, elller bare kigge på Instagram, hvor jeg hedder Emilowich. 

Fortsat god weekend til alle jer! Hvad skal i lave?

2 kommentarer :

  1. Julefrokost med 2.y :) - Det bliver som altid en feeed fest :)

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.