Image Map

26. nov. 2012

MUSIC #2 - I'M BACK

Yuuus! Har endelig fået min computer i gang igen! Det har været en hård uge, med tiltagende angst og afhængighed. Ej, slemt har det ikke været - til gengæld kan jeg glæde mig over, at resten af blogverdenen har kørt videre uforstyrret, og at der derfor er hundredvis af gode nye indlæg til mig! I mens jeg har været afskåret fra omverdenen, har jeg været flittig bruger af min iPod, derfor er der også blevet hørt langt mere musik end normalt, samme gælder brugen af Instagram (navnet er emilowich)! Og så er der kommet rigtig meget nyt tøj til. Jeg tror faktisk dette er den måned i mit liv, hvor jeg har købt mest nyt tøj! Om i får lov til at se det, eller ej, må jeg lige se på! Men her har i i hvert fald noget musik, som jeg har hørt en del af på det sidste!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.