Image Map

10. nov. 2012

Blogs jeg læser - sidseloglasse

En af min absolut yndlingsblogs, er sidseloglasse. Hvis i ikke kender til dem, så er det 2 unge fra Århus, som viser og deres oplevelser, mode, mad og rejser til resten af blogland. Jeg er vild med ideen om, at 2 unge af forskellig køn viser hvilke holdninger de har, og det tøj de går i. Også sådan, at det ikke kun går ud til ét bestemt publikum, men derimod til det bredde. Jeg synes personligt, at man nærmest kan mærke energien, og den måde de brænder for det, bag indlæggene. En af årsagerne til min "kærlighed" til bloggen, er nok, at jeg måske kan se mig selv i Lasses holdninger og tøjstil. Det var også fra dem, at jeg fik ideen om Et Al Primus-skoene i et tidligere indlæg! Virkelig flot blog, som jeg kun kan opfordre alle andre til at kigge med på.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.