Image Map

9. nov. 2012

GENESIS

Jeg ved ikke lige hvor alt min inspiration kommer fra for tiden. Både Youtube, Facebook, Tumblr og andre blogs. Men noget som har fanget min opmærksomhed virkelig meget på det sidste, er de 2 kunstnere, Grimes og Brooke Candy, og også gruppen, Die Antwoord. Det at de er så anderledes giver mig virkelig meget inspiration, og jeg finder noget nyt i deres videoer hver gang. Grimes er nok yndlingens af disse, for ud over at hun er noget helt specielt, så er hendes musik også virkelig på toppen af min hitliste. Kender i nogle gode Tumblrs?
Hvis i også mangler lidt inspiration, så tjek lige disse Tumblrs ud - Manifesto, Inject Me, Bend Ya, Crystxlcrxyons og Godsofparadise.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.