Image Map

7. nov. 2012

FNISH THS BK

Jeg har endelig fundet min Finish This Book-bog! Hvis i ikke kender bogen, så minder den om Wreck This Book, som er en ikke-færdig bog (eller hvad man nu end siger). Det betyder at man skal skrive videre, og lave nogle ting i bogen. Og så er den ret privat. Jeg vil da godt vise nogle sider, når jeg en gang begynder på den, men det er en form for dagbog, hvori man skriver sine tanker ned.

7 kommentarer :

 1. Den er bare fucking fed ! :D !!!!!
  Jeg har den selv + wreck this book :D -glææææd dig ^^
  http://idaxxmarie.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig også til at komme i gang - men det skal være på det helt rigtige tidspunkt!

   Slet
 2. Hvor kan man købe dem henne? (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg købte min i Urban Outfitters i New York, men jeg tror nok man kan finde den forholdsvis billigt på nettet.
   Fx her, http://www.elounge.com/Pages/ProductDetails.aspx?ProductIndeks=10337325&affiliate=ef03913a
   123 kroner med fragt. :-) Håber det hjalp!

   Slet
 3. Får vi ikke en opfølger på det her? :D
  Overvejer nemlig selv rigtig meget at købe den!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal nok lave en opfølger, når jeg er kommet lidt længere i den! :D

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.