Image Map

30. nov. 2012

Joys of life

Dagens opture: Jeg skal ind og se skolens musical her til aften, hvor der derefter er fest med billig fadøl (forhåbentlig). BROOKE CANDY KOMMER TIL DANMARK. Har været et smut rundt i Haderslev efter skole, men der var intet af interesse. Fransk aflevering er overstået, yesssss. Har for femte dag i træk gået i uldsweater. Der er intet bedre i verden. INTET. Det er fredag, wuhu!

Dagens nedture: Matematik aflevering omkring logaritme - bare skyd mig. Vejret har været virkelig koldt! På trods af hat, halstørklæde og handsker, har jeg stadig frosset. Jeg er ikke gammel nok til at komme ind og se Brooke Candy. Skyd mig igen, tak. Dårlig hårdag. Jeg skal have ryddet op på mit værelse, for der kommer gæster i morgen.

Jeg håber at i alle får en god weekend! Hvad skal i lave?

5 kommentarer :

 1. Har for en sjælden gangs skyld en god hårdag! ;)

  Jeg er faktisk på vej til en 18års, Og imorgen er der en julefrokost med arbejdet :) Lækker weekend! + totalt meget indre ro på grund af en omgang healing jeg fik igår :)

  SvarSlet
 2. Hej:)

  Fed blog, virkelig:)!

  Vil du kigger forbi min blog og evt. Give en kommentar?:)

  XoXo Emma

  Emmaseenandbeen.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. hader simpelthen os logaritme - det er så monstersvært. min far skaffede mig noget lektiehjælp og det hjalp lidt men os kun lidt.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.