Image Map

1. dec. 2012

Lights

Jeg kom i går til at tænke på, at jeg egentlig ikke har prøvet at "lave" nogle billeder siden jeg købte mit kamera. Så jeg ville prøve at lave noget med lys, og det virkede egentlig ret fint. Jeg ved godt, at det måske ikke er det kønneste, men det kommer, når jeg nu engang kommer rigtig i gang med mit kamera (og får kigget lidt på manualen!)

Og god jul, forresten! Den har i sikkert hørt en halv milliard gange i dag, men i skulle ikke lige snydes af mig! Det er ikke noget jeg siger ofte, så værdsæt det, hahaha.

4 kommentarer :

 1. Ved du hvad? Jeg har endnu ikke selv eksperimenteret sådan med det, ahaha. Vildt flotte billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Men så har du tilgengæld prøvet virkelig meget andet! Og tak, ahaha!

   Slet
 2. Er helt vild med det første billede. Wow:-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ret enig! Det blev ret godt! :-)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.