Image Map

3. nov. 2012

Modeshow - hjælp

Jeg har tidligere fortalt, at jeg er blevet inviteret til et modeshow den 16. november, og at jeg glæder virkelig meget. Jeg har på en måde været jaloux på dem som gik rundt til modeshowsne, for de lever jo i sus og dus! Men nu er det min tur, og jeg glæder mig i hvert fald til det (igen). Dog er der en ting... Til et modeshow, ikke? Der skal man altså være moderigtig... Sagen er, at jeg ikke ved hvad jeg skal have på, og det irriterer mig faktisk en smule (ja, jeg ved heller ikke lige hvad der foregår oppe i mit hoved), så jeg håbede egentlig, at nogle af jer havde ideer til hvad der kunne være fedt, stilet eller specielt at bære som gæst til et modeshow. Jeg regner dog heller ikke med, at det bliver sådan et overdrevet jakkesæt-suit-up-party, hvor man skal være virkelig fin, så so far overvejer jeg lidt noget skjorte med en jakke udenover. Måske min brun-ternede skjorte med camo-bomber?

Så opdagede jeg også lige et indlæg skrevet af Lasse fra sidseloglasse, som omhandler nogle sko fra et nyopstartet firma, kaldet  Et al - og helt ærligt, kunne de ikke være fede at bære? Det synes jeg i hvert fald! Normalt går jeg ikke i sådanne sko, men jeg er begyndt at synes mere og mere om dem. Prisen på dem er på 899 kroner, hvilket jeg også synes er en slat penge, og så ved jeg heller ikke hvor lang tid jeg kan bruge, og passe dem. Jeg er lost - hjælp!

2 kommentarer :

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.