Image Map

26. dec. 2012

Christmas gifts

Jeg spurgte på min Facebook side, om der var nogle som ville være interesseret i mine julegaver, og der var god opbakning, så her får i lige et lille billede, hvorpå i kan se dem! Jeg er virkelig glad for dem alle. Også selv om der hovedsageligt er bøger! Men jeg havde ønsket mig dem, og jeg glæder mig faktisk til at komme i gang med dem! En anden ting er det grafiske maleri! Jeg glæder mig til at have det hængende, for jeg synes virkelig det er flot - er det ikke det som hedder Sharpie art? Nå, men en sjov lille historie - faktisk har jeg fået 1 ekstra julegave, som var 2 t-shirts. Sagen er, at de var fra mig selv, og at jeg havde fået dem pakket ind og lagt under træet! Tjah, gode kvalitets t-shirts til 100 kroner stk! Jeg er i hvert fald glad for dem. Jeg håber at i alle har haft en skøn jul, og at i har fået nogle super gode gaver!

4 kommentarer :

  1. Wow nogle fede gaver, Emil!

    / www.sophiereimers.blogspot.dk

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.