Image Map

27. dec. 2012

COVER #2 VINTER 2012 + HJÆLP

Her har i nogle billeder fra vinterudgaven af Cover Man. Lige som jeg skrev sidst, så overvejer jeg stadig at tegne abonnement, for at købe hver enkel, løber altså op i en del penge! Denne gang var det så Mads Nørgaard som var skyld i at jeg måtte have fingrene i bladet - der kan altid findes en undskyldning! Og som sædvanligt, var magasinet fyldt med mange gode interviews!
Som i måske har lagt mærke til, så kommer der flere og flere billeder, og stort set ingen tekst. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal stille op. Jeg tager konstant billeder, men jeg vil også meget gerne lave tekstfyldige indlæg - hvad går der galt? Vil i have nogle gæsteindlæg, videoer, flere af 'Blogs jeg læser', konkurrencer, fremtidige planer etc.? Kom endelig med forslag. Jeg har mange ideer til indlæg (skriver dem altid ned så jeg ikke glemmer dem), men er der noget i godt kunne tænke jer at vide/høre/læse om?

1 kommentar :

  1. Iben og jeg synes at du er en upersonlig skid der ingen gang nævner os i dit indlæg om de sko du købte... du havde aldrig fundet den butik uden os. Vi synes faktisk at vi fortjener at være gæstebloggere, så du kan få et indlæg om noget der betyder noget...
    Det ville blive et godt indlæg...

    kys mys

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.