Image Map

23. dec. 2012

Moderedaktørens dagbog

Har nogen af jer fulgt med i tv-serien på DR omkring Chris Pedersen? For at være ærlig, har jeg heller ikke selv fulgt med, men da Joanna fra The Eyes Have It skrev noget om det på sin blog, var jeg da nødt til at tjekke det ud! Jeg havde i forvejen set udsendelsen omkring parfume ved et tilfælde, men havde ikke tænkt mere over det - men jeg lover jer, det er virkelig spændende! Det er en lille serie på 6 afsnit, med et par forskellige emner fra modeverden, og man følger derved Chris, som forresten er redaktør på bladet Cover, igennem 5 måneder af hans liv.
Link til serierne er her, og jeg kan kun råde alle interesserede om at tage et smut forbi!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.