Image Map

19. dec. 2012

ZAPPA SECOND-HAND

Jeg var i dag forbi den flotteste genbrugsforretning jeg nogensinde har set! Jeg siger jer, jeg har aldrig set så meget flot second-hand tøj samlet på ét sted. Lokalet var nede i en gammel kælder, og hele atmosfæren omkring det var bare så hyggelig! På trods af, at lokalerne ikke var så store, så formåede jeg alligevel at bruge godt og vel 30 minutter der nede, for man blev helt draget af alt det specielle og unikke tøj de havde samlet sammen. Efter en del snak med ejerne af forretningen, at de havde arbejdet med det i 18 år, og at de endda rejste rundt omkring i udlandet for at finde second-hand tøj. Jeg indrømmer 100 %, at jeg virkelig er begejstret for butikken - der var jo ikke noget tøj, som de ikke havde?! På trods af, at jeg har hørt en del sige at tøjet derfra var dyrt, vil jeg sige, at det er mere end okay, når de lægger så meget tid i at finde det. - Oven i købet kunne der findes op til flere mærkevarer! Jeg kan derfor kun råde alle til at tage et smut forbi Danmarks - hidtil - flotteste second-hand store! Jeg undskylder også lige for de intetsigende billeder, men jeg fik desværre ikke taget særligt mange gode - det er noget der skal opleves, ikke kun ses i billeder! Kender i nogle gode second-hand butikker?

Zappa second-hand
Haderslevvej 18 kld.,
6000 Kolding
61 18 30 55

3 kommentarer :

 1. Hej Emil.......TJEK Rosen & Liljen
  Secondhand & Vintage
  Graven 24, baggården
  8000 Aarhus C

  Du kan også finde den på FB og den er SUPER fed den butik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det MÅ jeg gøre! Tak fordi du skriver det - jeg må have planlagt mig en tur til Aarhus!

   Slet
 2. Hej Emil
  Du bør tage en tur til Herning (Skolegade 5, 7400 Herning) fordi Magpie Lane er fantastisk :-)

  Mange hilsner
  Karina

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.