Image Map

17. dec. 2012

THE TRIP TOWARDS

Har haft en rigtig øvdag. Jeg ved slet ikke hvad der er gået galt, men et eller andet er der sket. Så jeg havde bare brug for at være alene, og valgte derfor ikke at tage i skole. Som sagt, er jeg ikke helt sikker på hvad det er - stress, NV (skal aflevere onsdag, og har kun skrevet 1 side, nice Emil) eller bare noget helt tredje. Men i hvert fald, fik jeg lyst til at gå mig en tur, og der skød jeg nogle af de flotteste billeder jeg nogensinde har taget. Det at der er en tanke bag det hele, gør det så meget bedre. I følge mig, er disse billeder stadiet over smukke. Må i have en god mandag.

11 kommentarer :

 1. BILLEDERNE ER FANTASTISKE.
  Skide smukt!

  - Emilie
  milledam.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er da skide dejlig, Emilie - tak!!

   Slet
 2. Rigtig flot! Kender selv følelsen..

  SvarSlet
 3. Dog utrolig flotte billeder på trods af humøret ;)
  Jeg har bare lært at når man har det sådan skal man forkæle sig lidt,
  og have lidt ondt af sig selv men så tage sig sammen og gøre noget
  ved det dårlige humør. At se lyst på tingene hjælper dog også! :D

  SvarSlet
 4. Meget stemningsfulde billeder i hvert fald! (^_^)b

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis det jeg ville have dem til! :-)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.