Image Map

2. jan. 2013

2013

Jeg gider ikke til at fortælle jer dejlige mennesker derude, at nye tider er startet, og at vi er hoppet ind i 2013 (I survived 2012, wuhu). For ja, hvis ikke i vidste det, så kan jeg ikke forklare hvor underligt det er. Nytårsaften var en rigtig god aften, som, for mig, bare stod på hygge med familien, venner og gæster. Det var ikke det helt store, eftersom Emil fravalgte tømmermænd 1. januar, og derimod havde sat sig for at tjene en masse penge - og det gjorde jeg. 12 timers arbejde, og jeg kan love jer, jeg er smadret. Men i skal ikke snydes for disse billeder fra selve nytårsaften. Som jeg også har udtalt mig om før, er jeg langt fra et geni til kameraer, så jeg valgte at droppe ideen om et smukt billede af en raket - og lavede disse billeder i stedet. De har sin helt egen charme, og jeg er ret glad for hvordan de endte ud.

Jeg håber virkelig virkelig virkelig, at i kom godt ind i det nye år, og at i har haft nogle gode stunder, som i kunne se tilbage på med både familie, venner og bekendte. Selv har det været et uforglemmeligt år, og det er noget, som jeg vil holde ved i sindet ud i uendeligheden.
Rigtig mange bloggere har lavet et tilbageblik på 2012, men det venter jeg altså lige med - for bloggen her, har om ikke så lang tid fødselsdag, og jeg tænker derfor at jeg hellere vil gemme mine billeder og historier til et lidt længere indlæg der.

Godt nytår alle sammen, lad dette blive vores år.

4 kommentarer :

 1. Haha grinte lige lidt over din start :D Fed blog og godt indlæg..
  www.obfashioned.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha, mange tak Frederikke! Jeg er meget glad for at du kan lide det!!! Håber du får en fantastisk dag, og et forrygende 2013! Godt nytår!

   Slet
 2. Virkelig fede billeder! :)

  http://innocentcherry.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange gange tak! Som skrevet, er jeg også ret glade for det - de er noget helt for sig selv! Godt nytår!

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.