Image Map

3. jan. 2013

OUTFIT OF THE DAY - MADS NØRGAARD

 Mads Nørgaard Bert Blazer / Vans Hoodie / Selected Jeans / Et al Design Elliot Primus sko / Lorus watch

I julegave fik jeg et gavekort til en af Danmarks bedste herretøjsbutikker - Kul & Koks. Og efter langt tids overvejen, endte jeg i går ud med at købe denne vildt lækre blazer fra Mads Nørgaard. Jeg havde allerede kigget på den før jul, men tænkte, at jeg hellere måtte vente til udsalget startede. Desværre (og ja, desværre - for den var vold dyr) blev den ikke sat ned, men blev enig med mig selv om, at der ikke var anden udvej end at hapse den. Og som jeg sagde inde i butikken, "Så, nu mangler jeg kun en invitation til Copenhagen Fashion Week!"

Dagen er blevet brugt på lidt af hvert - nævnte jeg at jeg stadig har ferie? Har været på udsalgsindkøb, og bare kigget lidt rundt i nogle butikker. Dog har jeg også været forbi en frisør, da jeg  på fredag skal sidde hårmodel, hvilket jeg ser frem til. Jeg har sagt ja til at de må gøre lige hvad de har lyst til, så nu må vi se, hvordan det kommer til at se ud!

Føler mig som en ægte blogger, nu hvor jeg har udgivet et outfit indlæg. Er indlæg som dette noget i vil se mere af, eller er det fuldkommen spild af tid?

5 kommentarer :

 1. Fedt outfit, lav meget gerne flere :)

  http://innocentcherry.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Hvor er du fin Emil!
  Mere af det ;)

  SvarSlet
 3. Du har den fedeste stil ever det ikke voldsomt eller for vildt det lige på og stillede det kan jeg godt lide (:

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.