Image Map

8. jan. 2013

Grumme nyheder

Hej alle sammen, jeg har midlertidigt valgt at stoppe bloggen, da jeg for tiden står uden nogen som helst form for computer til at skrive disse blogindlæg. JEG var så dum, at jeg for et par dage siden valgte at drikke en kop te foran min computer - trust me, it's the flavour of paradise. Men sagen er, at dumme dumme Emil vælger at vende sig om, og derved kommer til at vælte koppen med te udover min computer (i aner ikke hvor lang tid det tog mig at markere det sorte, eftersom jeg skriver dette på min iPod), og dermed ødelægge mit tastatur totalt. Med list, snilde og hjælp fra venner, er det lykkedes mig at gemme alverdens filer et andet sted, så jeg er nu på den sikre side. Omend er det rigtig ærgerligt at det lige skulle ske (skal op til mundtlig eksamen på tirsdag, yes), men har heldigvis købt mig en virkelig dyr forsikring på min computer. Så hvis det ikke kan redde den, ja så ved jeg ikke hvad jeg gør.

Derfor er bloggen her usædvanlig stille det næste stykke tid, men jeg kan heldigvis stadig fanges på Instagram, og linket dertil kan findes i de øverste faner. Men bare rolig, i'll be back.

UPDATE: I skal vide at jeg savner jer helt forfærdeligt meget, og at jeg altså stadig venter på min computer. I mellemtiden har jeg lånt min søsters computer, men der vil ikke komme indlæg, for jeg skal lige samle en masse ideer først, og så kommer der en storm af gode indlæg! Er i skrivende stund i gang med at forberede mig til den første eksamen i morgen. Planen var til at starte med at tage den på gefühlen, men mine venner har gjort mig nervøs, så ja.

Men husk nu, jeg er her stadig, og jeg savner det at kunne ytre mig om alting sygt og ufatteligt meget. Tro mig, mange gode indlæg på vej!

1 kommentar :

  1. Årh, det er bare så ærgerligt. Glæder mig til at se, hvad du kommer på, når du igen kan skrive blogindlæg - for selvom en iPad kan mange ting, så er det ret omstændigt at skrive tekster..

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.