Image Map

3. feb. 2013

HEY EMIL, HVAD HAR DU HAFT GANG I?

Jeg er påbegyndt en bog om fototeknik, så jeg kan komme i gang med at skyde nogle gode billeder.
Jeg har været til julefrokost med mit arbejde, hvor jeg bar en ny-indkøbt tee fra Illustrated People - fremtidigt indlæg om den!
 Jeg har været et smut i Århus, hvor jeg fik købt en del nyt. Selvfølgelig til mig selv.
Jeg mødtes med Annemette fra Fashiondioxide, hvor vi var ude på en tilfrosset sø for at tage nogle outfitbilleder. Flere billeder følger selvfølgelig!
Jeg har "opdaget" et nyt talent. Okay, måske har jeg ikke opdaget hende helt selv, men det gør hende ikke mindre god! Navnet er . Photo: Bandsoftomorrow
 
 Har nydt at deltage i modeugen, og derved også kørt en tur med Bueno-bussen. Photo: Patrick Pankalla
Og til sidst et billede fra Ready To Fish_, som var et af de shows jeg deltog i under Copenhagen Fashion Week. Billedet er taget i Børsen. Ps. Den gråhårede mand er Thomas Holm, og damen ved siden af er Fallulah! Det er pisse fedt at være tilbage, og jeg er så småt begyndt at planlægge fremtidige indlæg. Er ret glad for at jeg skrev alle mine ideer til indlæg ned, så jeg nu har til lige omkring 20 indlæg. Ærgerligt at der er faldet nogle followers fra, men sådan er det jo, når man nu ikke holder bloggen kørende. Men jeg skal nok få bygget den op igen, og jeg håber at i er klar på at støtte op. Fortsat god søndag!

4 kommentarer :

 1. Hvordan er du kommet ind til de shows? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det forklarer jeg i et indlæg i denne uge! ;-)

   Slet
 2. Jeg er glad for at du er tilbage!
  Fedt at du lige spottede Fallulah - jeg elsker hende! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre! Og ja, hun er faktisk ret god! :-)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.