Image Map

5. feb. 2013

NY HEADER

Som I kan se, så er der kommet en ny header her på bloggen. Siden jeg "startede op igen", har jeg tænkt at der skulle pilles lidt ved layoutet. Jeg ved ikke helt hvad jeg synes, for ideen med et billede inde i teksten er VILD fed efter min mening. Jeg synes på en måde at den er lidt kluntet og klodset, men alligevel har den sin helt egen charme - det er jo også mig der er på billedet! Lidt spøjst, da det efter et helt år, er første gang at jeg har en header med farve på. Det sort/hvide er virkelig flot og stilret, men det her ser nu heller ikke værst ud! Hvad synes i om den?

6 kommentarer :

 1. Positiv credit herfra, det ser godt ud Emil!
  Jeg håber du havde en god CFW, selvom du måtte undvære styling af selveste Mr. Thorup ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha tak! Og ja, den var fænomenal! Der kommer et indlæg i løbet af dagene her, hvor der vil være et langt indlæg om det hele! Du må af sted næste gang!

   Slet
 2. Den er så voldfed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ikke overdrevet med udråbstegn)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaaaaak Annaaaaaaa! (enkelt udråbstegn)

   Slet
 3. Hvilket program bruger du til dine billeder? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Headeren er lavet med Photoshop CS5, og det er faktisk ikke så svært. Men ellers bruger jeg Photoscape, som er virkelig nemt at finde rundt i. :-)
   Lige et link til hvordan man laver headeren - http://www.youtube.com/watch?v=9G3rDXQvKHU

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.