Image Map

7. feb. 2013

COPENHAGEN FASHION WEEK

 De af jer som har fulgt med på min facebookside ved, at jeg har oplevet Copenhagen Fashion Week. Faktisk var det ikke min egen fortjeneste, for jeg var så heldig at vinde en konkurrence. Konkurrencen blev holdt på Patrick Pankallas blog i samarbejde med Le Neu Black,og præmien var så at man kunne komme med til modeugen i København.

Jeg tog fredag morgen af sted med min veninde, Emilie, for at tilbringe formiddagen i de mange butikker rundt omkring i København. Heriblandt fik jeg skudt en del penge af, og købte også mit første par skinny jeans nogensinde. Ja, wow de er underlige at have på. Forresten var de fra Weekday, men mere om det senere - videre. 
Efter hasten rundt, butiksshopping og menneskemylderet, besluttede vi os for at tage af sted mod modeshowet. Jeg havde sammen med Patrick aftalt, at vi skulle ind og se showet af R II S på Rådhuset. Hun er en forholdsvis "ny" designer, og vandt H&Ms designpris. Tøjet fra designprisen kan ses her, mens tøjet fra modeshowet kan ses lige her. Det var rigtig spændende, og da det var det første store modeshow jeg så, var jeg virkelig spændt. Så mange interessante mennesker, og så meget energi!
Faktisk var det kun meningen, at vi skulle med til det ene show, men efter en snak med flere forskellige folk, fandt vi ud af, at der var mulighed for, at man kunne komme med ind til andre shows. And so it went on. Vi hoppede på Bueno bussen hvori der var alt det chokolade og frugt som hjertet kunne begære - men opturen var helt klart at man kunne få massage! Kunne godt lige vænne mig til livet som jet setter! Vi endte ud med at se 3 shows - R II S, Ready To Fish_ og Bibi Chemnitz. Jeg lover jer at der kommer et indlæg inden længe om tøjet fra Bibi (og andre kollektioner, who knows), for det var noget jeg med glæde ville have i klædeskabet!

Det var helt klart en af de bedste dage længe. Mange mange søde mennesker, mode, glæde, gratis ting (der var mange!), en masse gode køb og en masse lærerige stunder! Jeg er allerede klar på sommer modeugen!

Lige et sidespring ~ Faktisk vandt jeg 2 konkurrencer, hvilket ikke så mange ved. Den anden blev holdt at Poplick og Heineken, hvor præmien bl.a. var styling af Emil Thorup, Signerede bøger, rundvisning på Vision messen, et sæt gratis tøj og alt hvad hjertet kunne begære når det kom til mad og alkohol. Det eneste problem var dog, at for at kunne få indløst præmien, skulle man være 18 år gammel - og nej, jeg er ikke 18 år gammel, desværre. Så 16-årige Emil måtte skuffet skrive tilbage, og meddele at han desværre ikke kunne modtage præmien. Tro mig, det var virkelig surt, da jeg havde glædet mig helt vildt over det!

Var I til fashion week eller kunne i godt tænke jer det? Hvad var jeres yndlingskollektion? (Det behøver i ikke at have været i København for at kunne svare på!)

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.