Image Map

8. feb. 2013

MODEL LOVE

Her får i lige et par billeder af mine yndlingsmodeller! Øverste billede fra venstre, Cara Delevingne, Lily Aldridge og Miranda Kerr. Efter massiv omtale og eksponering, er Cara helt klart min favorit. Det er ret sjovt, at alle piger skriver "Giv mig dine øjenbryn!", "De er så smukke!" og "Du er så naturlig smuk!", for ja, hun har et virkelig specielt, men naturligt ansigt! Og så har hun (og selvfølgelig også de andre, men mest hende - Cara er gud), den vildeste humor! Det tog mig ingen tid at finde nogle billeder af hende, som gav mig et smil på læben. Miranda derimod... Hun er lækker på alle billeder, så det var virkelig umuligt at finde et eneste billede, hvor hun ikke så bare en smule godt ud!

Jeg er gået på ferie fra i dag, men skal dog ingen steder ud over et lille smut med nogle venner fra efterskolen. Håber på at kunne holde jer opdateret, men der kan intet loves! God ferie til alle!

Pluspoint til dem der kan sætte et link ind i kommentaren med et billede af Miranda Kerr der ser spøjs ud!

3 kommentarer :

 1. fandt et dude, du skylder mig en øl

  http://4.bp.blogspot.com/_OoofzdWdU8s/SxZsz2KMb0I/AAAAAAAALtA/YBqvHiUZZZs/s400/Miranda+Kerr.jpg

  SvarSlet
 2. Elsker også modeller, kig gerne forbi!

  Celina
  hejcirkeline.blogspot.dk

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.