Image Map

10. feb. 2013

TIME PASSING


Har i weekenden brugt tid med de bedste mennesker i verden - efterskolevennerne. Det var en fødselsdag som var anledningen, og skal allerede af sted igen den 23. februar til en genforeningsfest.

Men det er nu ikke førnævnte fødselsdag jeg vil snakke om, det er min egen. Eller rettere sagt, bloggens! I den lille måned jeg var væk, fyldte min blog 1 års fødselsdag. Det har været et helt vildt år, og jeg har oplevet, prøvet, set og lært rigtig meget. Ikke at jeg vil til at opremse det, men alligevel er der bare nogle ting som man tænker tilbage på som har påvirket på mange måder. Efterskole, New York, at tage afsked med venner, at starte på gymnasiet og finde sin plads i samfundet. Jeg vil vildt gerne takke alle for at have klikket ind på min blog - om det så har været 1 gang eller 10 gange betyder intet, men alligevel tanke om, at der sidder bare én person derude og læser med i hvad jeg har formuleret og gennemtænkt. Jeg ville ønske at min kreativitet kunne flyde lige så nemt som så mange andres, men jeg er langt fra et kreativt menneske, og derfor er der måske ikke altid lige meget variation i hvad jeg laver. Men at kunne se at folk alligevel hænger ved gør mig glad. En kommentar gør mig glad. Mange tak fordi I har holdt ved, og på forhånd tak til de af jer der fortsat vil kigge mig over skulderen.

3 kommentarer :

 1. Kreativitet er som en muskel, den kan og bør trænes for at være i topform. Med andre ord, keep up the good work og så vil idéerne komme. Meen, der findes også megen god inspiration at hente fra fx. andre bloggere ;)

  Tillykke med året :)
  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
 2. Cool at din blog "fylder år"!:-D
  Skal vi følges?

  Det ville glæde mig, hvis du gad smutte forbi min blog, og lægge en kommentar!:-)

  Knus Ida
  http://idas-notebook.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Elsker din header!
  Tillykke med året. Det har været en fornøjelse at følge med :D

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.