Image Map

13. feb. 2013

CHRISTOPHER SHANNON KIDDA: LOOKBOOK SPRING-SUMMER 2013

Det er fastslået. Christopher Shannon er min yndlingsdesigner, og endnu en gang har han gjort et fantastisk arbejde i udformningen af denne lookbook. Når man ser tilbage på hvad han har lavet, vil jeg dog sige, at KIDDA-kollektionen ikke har vagt vildt meget interesse hos mig. Men i skulle alligevel ikke snydes for disse fantastiske billeder! Alle de flotte kollektioner kan ses inde på hjemmesiden, og jeg regner med, at jeg i løbet af ugen vil lave en collage med billeder fra de forskellige kollektioner. Kan huske at jeg blev helt glad, da jeg til Copenhagen Fashion Week så en mand gå rundt med et par bukser fra Christopher Shannon - virkelig uventet at se en dansker gå rundt i det tøj!
Forresten har jeg lige købt en t-shirt fra Christopher Shannon. Den var på tilbud, så det var et ret heldigt sammentræf. Jeg er ikke 100% sikker, men paisley/snowflake-mønstret går igen fra A/W 2010 kollektionen, så det er da muligt at den er der fra. I kan finde den på ASOS her, samt resten af udvalget lige her.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.