Image Map

13. feb. 2013

LATELY

Ferien har faktisk ikke budt på det vilde. Jeg har brugt tid med vennerne og sovet. Ret simpelt, men alligevel har det været vildt dejligt med et par dage off-duty. Dog skal jeg arbejde stort set resten af ferien, men det er også helt okay. Flere penge, mere tøj, mere nydelse, jaaaa. Min familie er faktisk allerede i gang med at planlægge en fremtidig ferie. Indtil videre har der været enighed om en tur til New York, hvilket jeg virkelig virkelig virkelig håber bliver en realitet. Efter jeg var der i påsken sidste år, har jeg virkelig savnet storbylivet, og jeg er nu fastslået på at jeg skal bo i en storby snarest muligt. Måske ikke lige New York, men København vil også passe mig perfekt! (Ps. se lige de gamle indlæg fra NY, hahaha - her, her og her).

T-shirten på billedet er fra Urban Outfitters, og jeg købte den under modeugen, da vi alligevel havde en hel formiddag på Strøget. Den kostede sølle 105 kr, så den skulle da lige med.

Hvad har i lavet/skal lave i ferien? Og hvad er jeres drømmeferie?

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.