Image Map

15. feb. 2013

UGENS TOP 3


Jeg har før nævn - hun er virkelig det bedste på den danske musikscene i lang tid! Det er bare et spørgsmål om tid, før hun bliver kendt og mainstream og alle-elsker-mø-på-samme-plan-som-medina-agtig. Øv. Nå, men jeg vil nyde hende indtil da, for hun er blevet tildelt et gigantisk talent. Som en bruger kommenterede på videoen, lyder det lidt som en blanding af Lana Del Rey og Grimes. Og jeg elsker de to. (Forresten blev jeg pisse glad, da Bibi Chemnitz spillede musik af , under modeshowet til fashion week!)

 Den næste er en god gammel sang. Jeg "genfandt" Mattafix med Big City Life til en fest i mandags, og jeg må indrømme, at det er noget af det bedste musik i verdenen! På en eller anden måde giver det virkelig mange tanker tilbage på min barndom, selv om jeg ikke rigtig lige kan placere nogen billeder på den. Men alligevel skriger den bare: "Emil, 10 år".

Den sidste sang i denne runde, er selvfølgelig Kanye West og Jay-Z med H*A*M. Jeg ved ikke lige hvorfor, men jeg er på det sidste blevet draget vildt meget af de to amerikanere, som senest udgav pladen Watch The Throne sammen. Ville sådan ønske, at jeg havde nået at få billetter dengang de var i Danmark...

Det er ikke planen, at jeg vil lave en ugentlig update med mit musik, mere sådan et indlæg en gang i mellem, for at vise og fortælle, hvad det er som har kørt på repeat ved mig i den forgangne uge.

Hvad går i rundt og hører for tiden, og hvad synes i om disse sange?

2 kommentarer :

 1. Synes også MØ synger rigtig godt! Hun har virkelig talent!:-)

  Kig forbi - http://idas-notebook.blogspot.dk/

  Knus Ida<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hun er fantastisk - endelig en at dele min glæde mig! :)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.