Image Map

17. mar. 2013

IN A JOYFUL MOMENT

Jeg prøver lige en masse nyt, og jeg håber at I kan lide det. Kæmpe store billeder med god lys og dejlig varme. Oftest føler jeg at min (og også andres!) blog, bliver meget kold, kynisk og det stik modsatte af venlig og varm. Så here you go! En form for room-tour, og så alligevel ikke. Er det ikke en vildt flot væg jeg har fået anskaffet mig? Tumblr er din ven når det kommer til dekorering!

Jeg har endnu en gang formået at få så lidt ud af weekenden som overhovedet muligt. Bare ren afslapning, lidt oprydning og en masse computer og mad. Det er lige hvad jeg går og har brug for i denne kolde og mørke tid. Heldigvis er der lys forude, og jeg venter spændt på en varm og lang sommer. Faktisk blev det hele lige en tand bedre tidligere i dag - min mor, søster og jeg bestilte flybilletter til New York! Jeg var i New York i påskeferien sidste år, og trangen til at tage af sted igen har bestemt ikke lagt sig.

Okay, sidespring - Emil har meldt sig ind i fitness! What's going on!?

3 kommentarer :

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.