Image Map

16. mar. 2013

AIN'T GOT THE MONEY


Hvis jeg nu havde råd til disse skønheder, havde jeg nok alligevel ikke købt dem. Det er bestemt ikke en hemmelig, at jeg elsker bomber jakker, og at jeg ikke har planer om at stoppe med at købe dem. Jeg har et par stykker, men da det nu er så koldt, har jeg kun mulighed for at gå med den ene af dem. Virkelig ærgerligt, for det giver ellers lige dét ekstra til outfittet. Dog tror jeg heller aldrig, at jeg vil komme til at give 14.000 kr. for én jakke fra Alexander McQueen (Den hvide med det gule guldsmed-print). Hvad synes I om dem? Er de vildt grimme eller ret tiltalende?

Har I forresten set at jeg har købt eget domæne? Føler mig ret professionel nu!

2 kommentarer :

 1. Jeg hadede bomber jakker til at starte med, men efter at have set folk style dem, er jeg altså begyndt at få et lille crush på dem.

  Fin blog. Vil du ikke tage et kig forbi min?
  http://nudeblack.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret! De kan styles virkelig fedt!

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.