Image Map

12. mar. 2013

TØJKØB - JANUAR, FEBRUAR OG MARTS
Som lovet, kom der en video med samtlige af mine køb i januar, februar og marts! Jeg beklager for den lange video, og at den måske ikke er voldsomt indholdsrig, men jeg håber alligevel, at det er lidt spændende! Spørg løs, hvis I vil have et link/pris angivet på nogle af tingene! Hvad synes I om konkurrencen, som er nævnt i videoen?

7 kommentarer :

 1. Ej hvor fint! :D
  Jeg tænkte på om du ikke vil være med i min konkurrence på min blog hvor du kan vinde en blackmask?
  http://anna-mitlivminetankermig.blogspot.dk/2013/03/konkurrence-blackmask.html
  xoxo

  SvarSlet
 2. SÅ fede køb!
  Jeg er sikker på at du vil rocke de 2 jogging-sæt-jakker-ting for vildt!! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha, tak!!! En dag dukker der måske lige pludselig et outfit op med dem! :-)

   Slet
 3. Nu var det første gang jeg var inde på din blog ser rigtig mange blogger rundt om på nettet og første gang jeg faktisk nyder at se en blog fra en fyr (: For mange af de blogger fyre har snakker de om musik, film, computer m.m. og det bare kedeligt men et besøg hos dig er virkelig fedt og giver en nogen ideer til hvad man kunne gøre når man skal lave en video jeg tør ikke bevæge mig ud i det hehe (: Men fed blog du har (:

  SvarSlet
  Svar
  1. ÅRH HVOR ER DU SØD, TAK! Det er bare at kaste sig ud i det med videoerne! Alle starter et sted, og det behøver ikke altid at være så perfekt som folk siger! :-) God weekend til dig! :-)

   Slet
 4. Mange takker Emil ja jeg har nu brugt to dage på at se alle dine indlæg og må sige du har fået en fast læser her en gammel knage på 30 år hehe jeg er mode/indretnings/krea blog www.dytbat.wordpress.com hvis du vil på min liste over blogger må du lige skrive der inde og fortælle hvor du skal ligge hvis du vil have plads (: Jeg vil sige jeg vil følge dig i fremtiden elsker din blogger den er så fed og elsker dine videoer nogen tip til hvordan man kan gøre det fedt(: Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh igen, hvor er du bare sød! Og fedt nok at vide at der også er andre aldersgrupper der følger mig!
   Når man laver videoen er det ret vigtigt at kvaliteten er god - ellers vil folk hurtigt gå videre.
   Et smil og en god velkomst er også meget vigtigt! Bare vær dig selv! Dem der læser blogs er ikke så vilde med overfladiske ting, så man skal bare være så personlig som over hovedet mulig, så der kommer lidt liv i det hele!
   Jeg håber at det hjalp dig en smule! Mange tak igen igen igen!!!!! :-)))

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.