Image Map

5. mar. 2013

WHAT NOW?

Rigtig meget har kørt rundt i mit hoved på det sidste. Jeg har været, og er stadig, i en dårlig periode, hvor jeg ikke ved hvad jeg skal gøre af mig selv. Og ikke mindst bloggen. Jeg føler at der er rigtig mange ting som jeg skal nå i min hverdag, og da bloggen her betyder rigtig meget for mig, gør det mig ekstra skuffet over egen indsats, når jeg forsømmer den. Jeg føler selv, at jeg har opnået rigtig meget med min blog. Både anerkendelse, respekt og ikke mindst virkelig gode oplevelser. Jeg regner ikke med at stoppe, men I skal vide, at jeg ikke altid vil være lige så meget aktiv på bloggen som jeg har været. Der kan sagtens vare 2-3 dage mellem hver udgivelse af indlæg. Det kan sagtens være at jeg mister læsere, følgere og andre skønne folk, men da jeg hellere vil have kvalitet frem for kvantitet kan der godt være tid til anden, hvor jeg ikke producere noget til jer. Forstå mig ret - jeg nyder stadig at blogge, men har bare ramt et punkt hvor jeg ikke altid har tid, lyst eller motivation til det.

Bloggen er mit kæreste eje - jeg vil gøre alt for at bibeholde det som et godt minde, og ikke bare noget sjusket vrøvl. Bloggen er i undtagelsestilstand.

Emil

2 kommentarer :

  1. Mega fedt billede. Godt redigeret og sat sammen. Synes generelt du hare en meget fed blog.

    Kig gerne forbi min billedeblog og læg gerne en kommentar eller bliv fast læser.

    http://simon-holm-larsen.blogspot.dk

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.