Image Map

3. mar. 2013

LÆDERJAKKER, ÅH NEJ

 Ja, jeg er nu også faldet for læderjakke-dillen. Det eneste problem er bare, at jeg endnu ikke har kunne formå at finde en læderjakke, som passer på mine tanker når det kommer til både design, kvalitet og pris. Dog har jeg kigget lidt rundt, og fandt denne model fra Acne (og nej, den lander desværre aldrig i mit klædeskab), som bare er indbegrebet af perfektion når det kommer til læderjakker. Desværre, koster den flere tusinde kroner, og det vil jeg dog alligevel ikke ofre for én jakke. Men jeg leder stadig med lys og lygte! Planlægger et smut forbi nogle genbrugsforretninger, for jeg kan huske at der hang en del læderjakker, som jeg måske lige burde tjekke ud. Eller måske andre alternativer?  Ebay, Trendsales etc.? I hvert fald synes jeg, at denne jakke er ufattelig flot, men det kan godt være, at det bare er mig der er lidt oppe og køre over læderjakker for tiden!

5 kommentarer :

 1. Go for eBay! Hvis du er heldig, kan du måske finde netop den der Acne-jakke til billigere penge, hvis det har været et fejlkøb! Ellers kan du finde gode kopier til ingen penge.

  Worth IT!

  Katrine B
  http://megetvoksen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror at du har ret! Jeg må i gang med Ebay! Tak for det, haha!

   Slet
 2. Hej Emiiiiil, elsker din blog, hehehhe
  Du skal blive ved med det, du er så god!

  SvarSlet
 3. Hahahaha, Annaaaaaaaaaaa!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.