Image Map

1. mar. 2013

WINGS


Jeg var i går til butiksåbning ved Samsøe & Samsøes nye butik i Kolding. Jeg opfattede først efter at have kigget hele den flotte butikken igennem, at de også solgte Nike og New Balance. Og eftersom jeg fik løn i går, og at jeg aldrig havde ejet et par før, tænkte jeg at jeg hellere måtte snuppe et par med. De er jo ikke til at stå for! Det kan måske godt være lidt svært at bedømme hvordan de egentlig er, men jeg håber på, at kunne vise dem i action inden længe. Hver gang jeg vil tage outfitbilleder skal jeg enten på arbejde, har andre planer eller så er der ingen til at tage dem - øv!

6 kommentarer :

 1. De er vildt fede! :)

  http://innocentcherry.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Er SÅ glad for dem! :-D

   Slet
 2. Svar
  1. Bedste køb længe, haha! Jaaaaaa!

   Slet
 3. wow de er meeega fede !

  k.h www.lucasbergan.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcisss! De er slet ikke til at stå for! :-)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.