Image Map

15. apr. 2013

BIRTHDAY WISHES

Da der nu ikke er så lang tid tilbage til min fødselsdag, har jeg været nødt til at begynde og og tænke over hvad jeg ønsker mig. Der er lidt af hvert: Sweater med faux læder fra Zara, iPhone 5 (Jeg har en Nokia pt. eftersom min anden mobil simpelthen ikke vil samarbejde mere), Encounter parfume fra Calvin Klein, et fuldt sæt bestående af shorts og polo fra Weekday, skjorte fra Topman, rygsæk fra Weekday og en uld cap med logo fra Wood Wood. Som I nok allerede kan se, kører jeg en ret sort/hvid stil, men det er simpelthen det eneste som jeg synes klæder mig for tiden. Men nu må vi håbe, at der snart kommer noget sol og sommer, så jeg kan finde de farverige shorts og skjorter frem!

6 kommentarer :

  1. Jeg er helt forelsket i den skjorte der, hold da op hvor er den fed! :)

    / www.justalittleuniverse.blogspot.dk

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.