Image Map

14. apr. 2013

YOU WERE SORTA PUNK ROCK, I GREW UP ON HIP HOP

Jeg er af en eller anden grund blevet helt vild med det her outfit. Jeg har før omtalt jakken og T-shirten, som jeg købte i en vintage forretning for 2 uger siden. Det har klart været nogle af mine bedre køb på det sidste, fordi det egentlig er så langt væk fra min normale stil, men alligevel passer mig så godt. Hvad synes I om det?

Jeg bar outfittet da jeg var inde og se Lana Del Rey sammen med Emilie og Patrick fredag aften. Jeg er lidt ligeglad med hvad Thomas Treo siger og mener omkring Lana Del Rey, for hun var fandeme fantastisk. Hun sang rent, og hun sang som en engel. En virkelig magisk oplevelse, hvor folk sad tryllebundet og lyttede til de smukke toner. Hun er definitionen af perfektion. Elsker, elsker, elsker elsker, elsker hende. Det var HELT klart alle pengene værd! Var nogen af jer inde og se Lana?

13 kommentarer :

 1. Hej Emil :)

  Ville bare sige, at det er en super fed blog du har! Og enormt fedt outfit, især din jakke. Er helt solgt! Hvis du får tid, lyst og lejlighed er du velkommen til at smutte forbi min blog; www.sofiebulow.blogspot.dk (ingen tvang!!)

  Mvh. Sofie!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg er også selv blevet helt vild med den - og jeg kigger da lige forbi din blog! :-)

   Slet
 2. Det her er mega fedt Emil! Du bliver helt hardcoreish; det klæder dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha! Det er faktisk din skyld, Annemette! Efter du viste mig Shiggers On Street er jeg blevet helt forelsket i den lidt rockede stil! Og tak, jeg er også helt vild med det! :-D

   Slet
 3. Det er jo SÅ perfekt!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!!! Det betyder virkelig meget!

   Slet
 4. Du er simpelthen for sød at se på, hon! Vi ses snart

  xx
  http://thereselykke.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Sødeeee, og JA! Der er ikke så lang tid endnu ;-)

   Slet
  2. Det kan du tro, der ikke ér!!!! Sikke en fest, vi skal have!

   Slet
 5. Det er et alt for lækkert outfit! Er hel vild med det :).

  Fin blog. Vil du ikke tage et kig forbi min?
  http://nudeblack.blogspot.dk/

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.