Image Map

22. apr. 2013

JUSTIAN KUNZ A/W 13 FASHION SHOW - PT. 1

 Fredag aften var jeg blevet inviteret til modeshow hos La Maison Justian Kunz, hvor jeg fik et godt indblik i efterårets og vinterens trends hvis det stod til Justian. Og wow det var flot! Jeg var helt vild med de figursyede angorastrikke, ideen med omvendte skjorter, tweed, pels og en kæmpe håndfuld af små minimale detaljer. Det var flotte lokaler, hvor god stemning, venlighed, store smil og klassisk musik, komponeret af blandt andet Yann Tiersen, var at høre. Et fuldt ud vellykket show!

Da jeg tog vildt mange billeder, splitter jeg lige indlægget op i 2, hvilket jeg håber er helt okay. Jeg kan afsløre at næste omgang er af den lidt mere vovede af slagsen!

1 kommentar :

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.