Image Map

26. apr. 2013

JUSTIAN KUNZ A/W 13 FASHION SHOW - PT. 2


Så kom anden del af den lille billedserie fra Justian Kunz modeshow fredag d. 19 april. Som nævn tidligere, var det et storslået show der overgik alle forventningerne. Her i anden del af det opdelte indlæg, har jeg prøvet at samle lidt mere af haute couture delen. For som Christian Adamsen også sagde til mig "Han skal lade værre med at lave alt det andet - han bør holde sig til haute couture, for det er han pisse god til!" Og ja, det var helt fantastisk. Desværre er jeg fortsat ikke den store tekniker når det kommer til kameraer, så jeg må nok indrømme at mine billeder er alt andet end perfekte! Men jeg håber lidt at man kan opfatte bare en brøkdel af hvad jeg har set. Se da for eksempel bare fjerkreationen! Det var en sand perfektion, som jeg aldrig har set lignende. Eller hvad med det øverste billede? Jeg synes godt nok at det var nogle flotte leggings! Hvad synes I omkring showet - var der noget der fangede?

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.