Image Map

27. apr. 2013

GOLDEN HOUR

Her er nogle billeder som blev skudt i går til den smukkeste solnedgang man overhovedet kan tænke sig. Det gav virkelig mange minder og tanker om sommeren. Hver gang jeg ser på billederne, tænker jeg tilbage på efterskolen, på området, på menneskerne og på hvor meget jeg savner dem og vil give for at være sammen med dem alle igen. Jeg tror slet ikke man kan forstå hvilket savn man har, hvis ikke man har gået på efterskole - det er noget helt specielt. Men indlægget her minder i hvert fald meget om et som jeg lavede i nogle af de sidste dage på efterskolen, hvilket I kan finde lige her.

Hvad synes I om billederne? Skjorten er fra Topman, og var en fødselsdagsgave som jeg er gået hen og blevet rigtig glad for. Selv er jeg ret vild med billede nummer 2 hvor man kan se regnen. Det første sammensatte billede er også blevet rigtig godt!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.