Image Map

3. maj 2013

SUMMER KICKS

 Billeder fundet via google og Kicksonfire.

Så er der liv i mig igen, og denne gang er det blevet til et skud med de store farvekanoner! Pak endelig alle jeres sorte vintersko væk, og køb disse sommerlige sneakers i stedet! Selv regner jeg med at jeg skal have i fingrene i 2-3 stykker inden længe - dog køber jeg dem først, når jeg tager på ferie i USA! Så nu går jeg bare og glæder mig over alle de farverige sko og solen som lige så langsomt begynder at titte frem! Det var endda så godt vejr i går, at jeg kunne have shorts på! Er I også vilde med de farverige sko, og hvilken er jeres favorit?

2 kommentarer :

  1. Uuuuuuh! De er lækre.. Mine yndlings af disse er nok de hvide og sølv farvede oppe i højre hjørne! Og ellers de grønne i midten og de rødlige oppe i venstre hjørne :-D De gul/røde Nike er også ret nice.
    JEG ELSKER SNEAKERS!

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.