Image Map

8. apr. 2013

LANA DEL REY

Nu er der kun 4 dage til Lana Del Rey koncerten i København, og jeg er så småt begyndt at glæde mig. Det føles som evigheder siden vi bestilte billetterne, men nu er det snart ved at være tid! Som så mange andre, er jeg helt vild med hende. Hendes guddommelige udseende, hendes fantastiske sangstemme og den form for mystik der er omkring alt hun laver, gør hende til noget helt specielt i mine øjne. Lana Del Rey er helt klart definitionen af perfekt. I får lige min yndlingssang med her! Hvad synes I om Lana?


5 kommentarer :

 1. Jeg ELSKER hende!! Var til koncerten i tap1! Det var virkelig fantastisk, hun lød så flot!! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, glæder mig sådan!!!

   Slet
  2. Det skal du helt sikkert også. Jeg har set så mange videoer på youtube hvor hun ikke lød så godt live, men hun er blevet meget bedre, mere sikker på sig selv, og det var bare magisk! :D

   Slet
 2. http://ekstrabladet.dk/musik/koncert_anmeldelser/article1948823.ece

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare lige så du ved det, så har Thomas Treo fået vildt meget høvl efter sine udtalelser - og sådan er han altid.
   Så jeg stoler mere på de mange hundrede fans, der har været vilde med koncerten! :-)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.