Image Map

5. apr. 2013

BLUE DETAILS

 Photo: Mr. Porter, Rafaello Network, Jil Sander and Kurt Geiger
Jeg ved ikke lige, hvad der har inspireret diverse designere, men et er sikkert - der har ikke været meget diversitet i inspirationsmapperne! På en måde er det fedt, at sådan en trend kommer frem, men dog er det også ærgerligt, når de minder meget om hinanden. Skaberne af ovenstående sko er Jil Sander, Kurt Geiger, Lanvin, Paul Smith, Prada og Raf Simons. Men jeg kan ikke komme uden om at de faktisk er vildt fede, og at jeg meget gerne vil have fingrene i et par! En grøn sål/detalje ville nu heller ikke have gjort noget! (Pssst, overvej lige disse bukser sammen med en sko som har grøn sål/detalje!). Er de smarte nok, eller er det bare mig, der er virkelig meget forkert på den?

4 kommentarer :

  1. Super fedt!

    Idas-notebook.blogspot.dk

    SvarSlet
  2. dem skal jeg dælme ha lokket min kæreste ned i :D hehe
    http://etsofieliv.blogspot.dk/

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.