Image Map

3. apr. 2013

SOMETHING INSPIRING - DUSTIN HANKE

Da jeg lige så langsomt er begyndt at få øjnene op for udenlandske blogs, er jeg også blevet bekendt med flere og flere inspirerende bloggere. En af de helt store i mine øjne, er bloggeren Dustin Hanke fra Shiggers On Street. Det er en helt anden stil end den som jeg normalt kører (okay, jeg har ingen fast stil - what ever), sådan lidt mere rå og rock n' roll. Og som I kan se, er det ret nemt at se at han er glad for band t-shirts og læderstøvler! Han lever totalt det liv jeg gerne vil - rejse, opleve en masse, tage rundt til de store modeuger, være med til events, kunne leve af sin blog, være konstant omgivet af dyrt og flot tøj - og så bare være overdrevet sej.

For at det ikke skal være løgn, har han inspireret mig så meget at jeg har købt band t-shirts og jakker der minder om Dustins. Ikke for at være obsessed eller noget, men det at prøve noget lidt andet til en afveksling, kunne måske også være meget godt. Og så er det jo bare plus point, når det ser vildt godt ud.

4 kommentarer :

 1. Årh, hvor ville jeg også gerne leve hans liv!...
  Vildt fed stil han har:-)

  Det ville betyde rigtig meget, hvis du ville smutte fordi linket og smide en kommentar med din mening: http://idas-notebook.blogspot.dk/2013/04/what-do-you-think.html?showComment=1365056083212#c7943732265040055576

  Knus Ida<3
  Idas-notebook.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. hi!

  would you like to win a blogpresentation on my blog?

  i'm searching for 'the best of the blogs', this will be a campaign which will take place every month.
  every month i will pick one blog which i will present!

  i would be glad if you participated <3
  here's the link:
  http://www.strangeness-and-charms.com/2013/04/the-best-of-blogs.html

  x
  dahi

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you for the opportunity!
   I have now participated in you'r campaign. :-)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.