Image Map

11. maj 2013

11/5/13

Der er stres på for tiden. Jeg synes at jeg løber frem og tilbage, og har noget jeg skal nå hver evig eneste dag. Men jeg kan godt lide det! Så føler jeg at jeg har noget at stå op til, og at jeg ikke bare sover hele dagen væk. I dag skal jeg ind på skolen, fordi 3.g'erne holder galla, og vi, altså min klasse, skal hjælpe til med oprydning og opvask. Oven i købet, skal jeg også tage billeder af festen - så jeg glæder mig lidt til at se hvordan de ser ud!
Ellers er planen faktisk at jeg skal klippes her til morgen. Ikke sådan klippes-klippes, men mere en tur med trimmeren. Jeg har valgt at blive korthåret, meget korthåret. Jeg føler at jeg skal prøve noget nyt, og så irriterer mit hår mig også ret meget for tiden. Så ja, jeg starter på en frisk! Og så magter jeg heller ikke lige at have konstant morgenhår når jeg tager på Jelling Festival, så det er egentlig også en af årsagerne!

Billedet havde egentlig ikke noget med indlægget at gøre, men er et stemningsbillede fra vores have. Jeg elsker, elsker, elsker denne tid på året. Alt er lysegrønt, træerne har fået farve og alle er glade. Det er helt klart min yndlingsårstid.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.