Image Map

15. maj 2013

FORANDRINGER


Jeg løj ikke da jeg sagde at jeg skulle være korthåret. Det har flere mennesker måtte erfare, og faktisk synes jeg selv og overraskende mange andre, at det klæder mig ret godt. "Emil, 2. klasse". Og de har helt ret - jeg ligner mig selv fra da jeg var en lille dreng. Til at starte med ville jeg egentlig have det kortere, men var bange for at det ville blive for skinhead-rockertype-agtigt, og det var vist meget godt at det ikke endte sådan.
Ps. t-shirten på billedet er fra 3rd Order Wizardry og Illustrated People's samarbejde tidligere i år (undskyld at jeg konstant nævner dem). Det er en af min yndlings t-shirts i denne verden. 
Hvad mener I om mit hår?

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.