Image Map

16. maj 2013

SOMETHING INSPIRING - PATRIC ÖHLUND

Pictures: various Tumblrs
Jeg er begyndt at bruge min Tumblr igen, og endnu en gang vil jeg sige, at Tumblr klart er en af mine største inspirationskilder. Man kan altid finde noget nyt, spændende og til hvilket som helst humør - hvilket også afspejler sig i de ting man reblogger.
En af de personer som jeg har opdaget via Tumblr, er den tidligere svenske model Patric Öhlund. Det mest iøjnefaldende og karakteristiske ved ham, er helt klart hans tatoveringer, som jeg misunder helt vildt! Jeg er gået hen og blevet vild med tatoveringer, og jeg synes at det ser fedt ud. Han blev for et stykke tid siden spurgt til hvor mange tatoveringer han havde, og svarede dertil, "Around 150, give or take."  Ret vildt! Patric har selvfølgelig en Tumblr ved navn Black Is The Only Colour, der hovedsageligt omhandler billeder hvorpå temaerne er sort og hvid (dog med en del afstikkere). Han er blandt andet også kendt for hans overdrevet flotte lejlighed, som florerer over det hele på Tumblr - kan ses lige her.
Patric Öhlund er nok den person jeg helst vil være lige nu. Han nyder livet, er stoppet som model, har penge til alt det tøj han vil, arbejder med tøj til dagligt, har en pisse lækker kæreste, perfekt lejlighed og har en hulens masse flotte tatoveringer. Jeg tror at jeg skal til at komme lidt i gang, hvis jeg vil være bare en smule som ham.

7 kommentarer :

 1. Søger Emil tattooråd skal han bare spørge Annemette ;-) Fedt og sygt inspirerende indlæg, må jeg sige :-) Og så lov mig lige at du informerer om dine fremtidige tattooplaner hvis det kommer dertil! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Emil skal helt klart have en snak med Annemette - har dog ingen ideer endnu!

   Slet
 2. jeg synes ikke han er særlig flot - men er så vild med alle hans enkle tatoveringer på kroppen :D

  tag gerne et kig forbi min blog
  http://sofiekn.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sååååååååå flot med tatoveringer!!

   Slet
 3. Hejsan! Tackar ödmjukast för detta fina inlägg! Gjorde mig jätteglad! MVH Patric Öhlund (blackistheonlycolor.tumblr.com)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for kommentaren! Jeg er glad for at du kunne lide det!

   Slet
  2. wallah durum gæt en kendt30. maj 2013 kl. 21.39

   starstruckkkkkkk

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.