Image Map

22. maj 2013

UPDATE 2.0

Jeg indrømmer blankt, at jeg har været meget fraværende her på bloggen det sidste lange stykke tid. Ikke at jeg kan forklare det, men tiden er bare gået så hurtigt. Til de af jer som blogger, kender I så ikke følelsen af, at man dagligt tjekker sin blog, men alligevel aldrig får skrevet et indlæg? Sådan har det været det sidste lange stykke tid, og jeg aner ikke hvad der er skyld i det.

På det seneste er jeg begyndt at interessere mig en smule mere for fotografering (ikke at jeg er blevet betydeligt bedre, men haha - you know). Selv om det måske lyder tørt, så har jeg faktisk læst manualen til min kamera, og føler mig nu en del mere oplyst!

Sidste skoledag var i dag - hell yeah. Jeg har ventet på denne dag i et helt år, for wow, hvor har jeg hadet at gå i skole. Virkelig. Gymnasiet, er efter min mening, overhovedet ikke lige så fedt som folk prædiker om. 1 year down, 2 more to go.

I mandags var jeg endelig genforenet med mine 2 dejlige venner fra efterskolen, hvor jeg også lige fik prøvet kameraet af. Det er så dejligt at være sammen med nogen som forstår en, og som man kan snakke om alt med. Det er nogen af de vigtigste mennesker i mit liv, og jeg ved ikke hvad jeg ville være uden dem. Heldigvis skal jeg ses med den ene af dem igen i morgen (og en stor flok andre venner!), da jeg drager mod Jelling Festival i håbet om at få et par gode dage sammen - med eller uden regn og mudder.

1 kommentar :

  1. du ligner lidt Andrew Mccarthy ;)

    http://media.giphy.com/media/rIdAdSWYhuZAQ/original.gif

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.