Image Map

31. maj 2013

GREY

 Tee - H&M / Shorts - Secondhand / Cap - Mentally Ill / Sneakers - Nike
Jeg beklager dybt for den lange ventetid, men jeg må indrømme at jeg simpelthen ikke har haft tid og overskud til bloggen. Jeg kom hjem fra Jelling Festival i søndags (tror aldrig jeg har været så solbrændt), og har siden været i gang med min DHO. Det er en vildt stor lettelse endelig at være færdig med den, så nu mangler jeg bare mine 3 sidste prøver i år, og så har jeg ferie for real!
 
I går var jeg i Varde, for at gøre klar til modeshowet i morgen. Mere om det en anden gang! Da vi nu var i gang, hjalp søde Annemette mig med at få taget nogle billeder - bedre bliver det jo ikke.

Har I fået ferie endnu?

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.